BlackBerry Z10 costă acum mai puțin de jumătate din prețul de acum un an; Iată prețul la eMAG.ro!

2.187 ori
<b>BlackBerry Z10 costă acum mai puțin de jumătate din prețul de acum un an; Iată prețul la eMAG.ro!</b>în urmă cu un an Mobilissimo.ro realiza un review&nbsp;telefonului BlackBerry Z10, care avea un OS cel puțin interesant și o cameră nu chiar rea. Ei bine la acel moment telefonul costă peste 2400 de lei, iar acum a ajuns să coste pe jumătate....

în urmă cu un an Mobilissimo.ro realiza un review telefonului BlackBerry Z10, care avea un OS cel puțin interesant și o cameră nu chiar rea. Ei bine la acel moment telefonul costă peste 2400 de lei, iar acum a ajuns să coste pe jumătate.

eMAG.ro oferă acest smartphone la prețul de 1.199 lei, ceea ce e în mod clar un chilipir. Telefonul vine cu un design familiar, amintind ușor de un iPhone sau un HTC One, iar dotările sale includ 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, slot microSD, camera de 8 megapixeli cu blitz LED și lentila cu 5 elemente, plus cameră frontală de 2 MP.

Pret BlackBerry Z10

Ecranul lui Z10 este un TFT cu diagonală de 4.2 inch și rezoluție atipică pentru un telefon: 1280 x 768 pixeli. Telefonul are parte de o baterie de 1800 mAh și la momentul lansării sale, el se dorea a fi o metodă prin care BlackBerry își va regăsi faimă și direcția. între timp lucrurile nu au evoluat atât de bine, dar terminalul rămâne unul atractiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×