BlackBerry Z10 costă acum mai puțin de jumătate din prețul de acum un an; Iată prețul la eMAG.ro!

2.134 ori
<b>BlackBerry Z10 costă acum mai puțin de jumătate din prețul de acum un an; Iată prețul la eMAG.ro!</b>în urmă cu un an Mobilissimo.ro realiza un review&nbsp;telefonului BlackBerry Z10, care avea un OS cel puțin interesant și o cameră nu chiar rea. Ei bine la acel moment telefonul costă peste 2400 de lei, iar acum a ajuns să coste pe jumătate....

în urmă cu un an Mobilissimo.ro realiza un review telefonului BlackBerry Z10, care avea un OS cel puțin interesant și o cameră nu chiar rea. Ei bine la acel moment telefonul costă peste 2400 de lei, iar acum a ajuns să coste pe jumătate.

eMAG.ro oferă acest smartphone la prețul de 1.199 lei, ceea ce e în mod clar un chilipir. Telefonul vine cu un design familiar, amintind ușor de un iPhone sau un HTC One, iar dotările sale includ 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, slot microSD, camera de 8 megapixeli cu blitz LED și lentila cu 5 elemente, plus cameră frontală de 2 MP.

Pret BlackBerry Z10

Ecranul lui Z10 este un TFT cu diagonală de 4.2 inch și rezoluție atipică pentru un telefon: 1280 x 768 pixeli. Telefonul are parte de o baterie de 1800 mAh și la momentul lansării sale, el se dorea a fi o metodă prin care BlackBerry își va regăsi faimă și direcția. între timp lucrurile nu au evoluat atât de bine, dar terminalul rămâne unul atractiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×