BlackBerry Z3 fotografiat lângă modelul Z10 și Z30

957 ori
<b>BlackBerry Z3 fotografiat lângă modelul Z10 și Z30</b>BlackBerry Z3 a fost anunțat cu ceva vreme în urmă, dar el nu a fost lansat încă și nu prea am văzut imagini hands on cu el. De abia astăzi vedem o fotografie în care handsetul e fotografiat lângă modelele Z10 și Z30. &nbsp; Pe Z3 îl...

BlackBerry Z3 a fost anunțat cu ceva vreme în urmă, dar el nu a fost lansat încă și nu prea am văzut imagini hands on cu el. De abia astăzi vedem o fotografie în care handsetul e fotografiat lângă modelele Z10 și Z30.

Pe Z3 îl așteptam în magazine în săptămânile viitoare, iar acest model este unul de 5 inch cu rezoluție qHD și procesor dual core Snapdragon 400 de 1.2 GHz la interior. în plus avem parte și de 1.5 GB RAM, 8 GB memorie internă și nu știm dacă avem parte și de slot microSD sau nu. în spate se afla o cameră de 5 MP, în vreme ce în fată avem o cameră de 1.1 MP.

Z3 integrează și radio FM, iar prețul sau va fi de sub 200 de dolari la liber, cel puțin în Indonezia. BlackBerry Z30 a debutat toamna trecută, ca o versiune ușor upgradată de model Z10, care a debutat la începutul anului trecut. Printre altele el are și o baterie mai mare decât Z10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×