Posibilele specificațiile ale lui Samsung Galaxy Note 4 scot la iveală un display Quad HD

1.696 ori
<b>Posibilele specificațiile ale lui Samsung Galaxy Note 4 scot la iveală un display Quad HD</b>După lansarea noului flagship Galaxy S5, lansare ce a fost precedată de nenumărate scăpări de imagini și liste de specificații, iată că o nouă serie de zvonuri despre un viitor produs Samsung începe să-și facă simțită prezența pe web, în...

După lansarea noului flagship Galaxy S5, lansare ce a fost precedată de nenumărate scăpări de imagini și liste de specificații, iată că o nouă serie de zvonuri despre un viitor produs Samsung începe să-și facă simțită prezența pe web, în acest caz fiind vorba despre Galaxy Note 4.

De curând, cei de la CMNO, o sursă de știri din China, a dezvăluit faptul că Samsung Galaxy Note 4 va integra un display Quad HD cu rezoluție 2560x1600. Acest raport realizat de către CMNO afirmă în același timp că s-ar putea ca și ideea unui display 4K să fie luată în considerare, dar mai degrabă vom vedea un display Quad HD pe produsul final.

Totodată, bazându-se pe specificațiile și funcțiile lui Galaxy S5, noul phablet din familia Note va dispune de certificare de rezistență la apă și praf. Posibila lansare a lui Samsung Galaxy Note 4 ar putea avea loc în luna septembrie în cadrul IFA 2014 din Berlin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×