Noi imagini cu HTC One Max reconfirmă scannerul de amprente

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.406 ori
<b>Noi imagini cu HTC One Max reconfirmă scannerul de amprente</b>încă uimiți că HTC One Max nu a fost lansat la IFA 2013 în Berlin, ne așteptăm ca în orice zi a acestei săptămâni să vedem o lansare oficială pentru acest phablet. între timp avem parte de încă o serie de imagini cu noul terminal, ajunse...

încă uimiți că HTC One Max nu a fost lansat la IFA 2013 în Berlin, ne așteptăm ca în orice zi a acestei săptămâni să vedem o lansare oficială pentru acest phablet. între timp avem parte de încă o serie de imagini cu noul terminal, ajunse pe web prematur.

încă o dată ni se confirmă că noul device va avea un scanner pentru amprente integrat în partea din spate, sub cameră. Vă reamintesc că HTC One Max este o variantă mai mare de HTC One, cu ecran Full HD de 5.9 inch, procesor Snapdragon 800 și o cameră Ultrapixel. Una dintre fotografii dezvăluie și numele de cod al acestui terminal: HTC 8088 și faptul că suportă conectivitate GSM și LTE.

HTC One Max

Procesorul sau va fi un quad core de 2.3 GHz, iar sub șasiu se vor afla și 2 GB RAM, 16 GB memorie internă (sau 32 GB, conform altor zvonuri), plus slot microSD. O baterie de 3300 mAh va alimenta acest phablet, iar Android 4.3 cu HTC Sense 5.5 se vor ocupa de interfață cu utilizatorul. și o întrebare pe final: credeți că HTC va lansa acest device cu un eveniment special sau pur și simplu va da un comunicat de presă?

HTC One Max

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×