Noi imagini cu HTC One Max reconfirmă scannerul de amprente

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.389 ori
<b>Noi imagini cu HTC One Max reconfirmă scannerul de amprente</b>încă uimiți că HTC One Max nu a fost lansat la IFA 2013 în Berlin, ne așteptăm ca în orice zi a acestei săptămâni să vedem o lansare oficială pentru acest phablet. între timp avem parte de încă o serie de imagini cu noul terminal, ajunse...

încă uimiți că HTC One Max nu a fost lansat la IFA 2013 în Berlin, ne așteptăm ca în orice zi a acestei săptămâni să vedem o lansare oficială pentru acest phablet. între timp avem parte de încă o serie de imagini cu noul terminal, ajunse pe web prematur.

încă o dată ni se confirmă că noul device va avea un scanner pentru amprente integrat în partea din spate, sub cameră. Vă reamintesc că HTC One Max este o variantă mai mare de HTC One, cu ecran Full HD de 5.9 inch, procesor Snapdragon 800 și o cameră Ultrapixel. Una dintre fotografii dezvăluie și numele de cod al acestui terminal: HTC 8088 și faptul că suportă conectivitate GSM și LTE.

HTC One Max

Procesorul sau va fi un quad core de 2.3 GHz, iar sub șasiu se vor afla și 2 GB RAM, 16 GB memorie internă (sau 32 GB, conform altor zvonuri), plus slot microSD. O baterie de 3300 mAh va alimenta acest phablet, iar Android 4.3 cu HTC Sense 5.5 se vor ocupa de interfață cu utilizatorul. și o întrebare pe final: credeți că HTC va lansa acest device cu un eveniment special sau pur și simplu va da un comunicat de presă?

HTC One Max

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×