BlackBerry Z30 fotografiat lângă Z10 și Q5 Într-o nouă mini galerie foto

1.609 ori
<b>BlackBerry Z30 fotografiat lângă Z10 și Q5 Într-o nouă mini galerie foto</b>De-a lungul ultimei luni BlackBerry Aristo a evoluat către BlackBerry A10 și mai nou Z30, probabil acesta fiind numele său final. E vorba practic de o versiune mai mare de BlackBerry Z10, care vine cu un ecran de 5 inch, iar astăzi vedem și o...

De-a lungul ultimei luni BlackBerry Aristo a evoluat către BlackBerry A10 și mai nou Z30, probabil acesta fiind numele său final. E vorba practic de o versiune mai mare de BlackBerry Z10, care vine cu un ecran de 5 inch, iar astăzi vedem și o comparație între acest device și alte modele BB.

îl vedem pe Z30 comparat cu Z10 și Q5, părând un mamut pe lângă acestea două. Noul venit este dotat cu un display Super AMOLED de 5 inch, un procesor dual core, probabil un Snapdragon și va rula BlackBerry OS 10.2. Terminalul vine cu 5 rânduri de iconuri, nu doar 4 și bănuiesc că mai avem de așteptat până la lansarea sa oficială.

Ea ar putea avea loc la toamnă, odată cu lansarea actualizării lui BB 10 OS. Se pare că producătorul canadian a mers tot pe direcția de design a lui Z10, dar la o scară mai mare. întrebarea e "unde e BlackBerry Z20", pentru a se încadra între aceste modele. De asemenea suntem curioși ce altceva mai aduce BB OS 10.2 în afară de o zonă Quick Settings.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×