HTC One Max apare Într-un teaser cu Robert Downey JR și noi definitii pentru companie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.335 ori
<b>HTC One Max apare Într-un teaser cu Robert Downey JR și noi definitii pentru companie</b>Cu ceva vreme în urmă Robert Downey Jr. aka Iron Man a semnat cu HTC pentru a le fi imaginea într-o serie de reclame și clipuri. Primul clip de acest gen a fost lansat deja și a devenit viral, mai ales că are rol de teaser pentru HTC One Max. &nbsp;...

Cu ceva vreme în urmă Robert Downey Jr. aka Iron Man a semnat cu HTC pentru a le fi imaginea într-o serie de reclame și clipuri. Primul clip de acest gen a fost lansat deja și a devenit viral, mai ales că are rol de teaser pentru HTC One Max.

Mult așteptatul phablet ar putea debuta luna viitoare la IFA 2013 Berlin, dar HTC s-ar putea grăbi și e posibil să îl vedem chiar mai devreme. Interesant e că în acest clip aflăm și alte semnificații ale grupului de litere HTC: "Here's to Change" și "Happy Telephone Company". Chiar dacă Samsung are un buget de advertising de 10 ori mai mare decât HTC, se pare că taiwanezii își cheltuiesc milioanele de dolari cu cap.

într-un singur an ei au devenit sponsor principal Champions League și UEFA Europa League și asociați cu Iron Man. Să nu vă mirați dacă în viitoarele filme ale lui Downey el va folosi un HTC... HTC One Max ar urma să fie un phablet Full HD de 5.9 inch, cu procesor Snapdragon 800 și sunt tare curios dacă vom primi și un stylus la pachet cu acest model.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×