Mascota OS-ului Android devine un robot real! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 1.351 ori
<b>Mascota OS-ului Android devine un robot real! (Video)</b>Sistemul de operare Android are unul dintre cele mai jucause si originale logo-uri si iata ca recent robotelul verde a fost transformat intr-un android in carne si oase, sau mai bine zis in circuite si metal. Si mai interesant este faptul ca acest robot...

Sistemul de operare Android are unul dintre cele mai jucause si originale logo-uri si iata ca recent robotelul verde a fost transformat intr-un android in carne si oase, sau mai bine zis in circuite si metal. Si mai interesant este faptul ca acest robot poate fi controlat de la distanta cu ajutorul unui terminal Android.

Creatie a companiilor japoneze RT Corporation si Brilliant Service, masinaria poate fi urmarita in actiune in clipurile de mai jos. Android-ul vine cu brate si picioare mobile si o gura care se deschide. Desi sinceri sa fim acest robotel aduce mai degraba cu un aspirator, cu putina cosmetizare el ar putea deveni un personaj la fel de indragit ca Pokemon in Asia.

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×