HTC M8 apare În noi imagini; de această dată În varianta de culoare argintie și gri

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.237 ori
<b>HTC M8 apare În noi imagini; de această dată În varianta de culoare argintie și gri</b>După ce în cursul zilei de ieri am avut ocazia să vedem o nouă imagine randată ce prezenta flagship-ul HTC M8 pe culoarea shampagne gold, iată că astăzi putem admira device-ul și pe alte două noi nuanțe, și anume: argintie, respectiv gri....

După ce în cursul zilei de ieri am avut ocazia să vedem o nouăimagine randată ce prezenta flagship-ul HTC M8 pe culoarea shampagne gold, iată că astăzi putem admira device-ul și pe alte două noi nuanțe, și anume: argintie, respectiv gri.

La fel ca și imaginea de ieri, și aceastea două în cauză au fost postate prin intermediul contului de twitter@evleaks, sursă ce a devenit una destul de credibilă în ultimul timp, datorită materialelor și informațiilor publicate cu device-uri încă nelansate, ce s-au dovedit a fi reale.

HTC M8 apare În noi imagini; de această dată În varianta de culoare argintie și gri

Se așteaptă ca succesorul lui HTC One, ce a fost denumit de curând The all new One, să fie prezentat în cadrul unui eveniment marca HTC ce va avea loc pe data de 25 martie. Pănâ atunci, avem în față noastră o lună întreagă ce va fi plină de informații și imagini cu HTC M8.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×