Bloomberg: Samsung ar putea renunța la folosirea Snapdragon 810 pe Galaxy S6 datorită riscului de supra-Încălzire

Autor:  | Publicat în:  Samsung 814 ori
<b>Bloomberg: Samsung ar putea renunța la folosirea Snapdragon 810 pe Galaxy S6 datorită riscului de supra-Încălzire</b>Potrivit unui nou raport realizat de către cei de la Bloomberg în cursul zilei de astăzi, se pare că Samsung Galaxy S6 va sosi pe piață doar în variante cu chip Exynos, și nu cu procesoare Snapdragon 810 cum se vehicula inițial. Această decizie...

Potrivit unui nou raport realizat de către cei de la Bloomberg în cursul zilei de astăzi, se pare că Samsung Galaxy S6 va sosi pe piață doar în variante cu chip Exynos, și nu cu procesoare Snapdragon 810 cum se vehicula inițial. Această decizie ar fi fost luată datorită riscului de supra-încălzire a device-ului.

Astfel, zvonurile ce vorbesc despre o carcasă uni-body din metal pentru următorul flagship sud-coreean par a fi adevărate, metalul având un rol de spus la capitolul supra-încălzire în cadrul testelor realizate cu chip-ul octa-core Snapdragon 810.

Aflăm și faptul că cei de la Qualcomm nu au vrut să comenteze pe seama acestui zvon potrivit căruia Samsung nu va alege soluția producătorului american. Nu ne rămâne decât să așteptăm luna martie, perioadă în care toate aceste specificații vor ieși la iveală. Voi ce vă doriți de la Galaxy S6?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×