LG G Flex 2 suferă o majorare la capitolul preț pe Amazon.de; disponibil acum pentru 649 euro

757 ori
<b>LG G Flex 2 suferă o majorare la capitolul preț pe Amazon.de; disponibil acum pentru 649 euro</b>Lansat în cadrul târgului de tehnologie CES 2015 din Las Vegas, LG G Flex 2 a devenit repede un smartphone foarte dorit de către public, acesta reușind să atragă prin forma sa curbată și prin procesorul de ultimă oră de la Qualcomm. După ce...

Lansat în cadrul târgului de tehnologie CES 2015 din Las Vegas, LG G Flex 2 a devenit repede un smartphone foarte dorit de către public, acesta reușind să atragă prin forma sa curbată și prin procesorul de ultimă oră de la Qualcomm. După ce anterior, prețul acestui device afișat de către LG pe Amazon Germania era de 599 euro, iată că acum telefonul suferă o majorare la acest capitol, și ajunge la prețul de 649 euro (2.927 lei).

Cu toate acestea, aflați că versiunea în cauză prezentă pe Amazon.de este modelul cu 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. De asemenea, am descoperit și faptul că cei de la QuickMobile au micșorat prețul pentru acest device în varianta cu 32 GB memorie internă și 3 GB RAM, produsul fiind comercializat pentru suma de 2.999 lei.

Astfel, prețul practicat de către LG Electronics în Germania pare a fi cam piperat ținând cont de faptul că este și versiunea ceva mai slabă din punct de vedere hardware. Totuși, rămâne de văzut care va fi prețul său real odată ce LG îl va aduce oficial pe plan local în Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×