Samsung ar lucra la o boxă smart cu Bixby la bord; un brevet ne prezintă un dispozitiv similar lui Amazon Echo Show

720 ori
<b>Samsung ar lucra la o boxă smart cu Bixby la bord; un brevet ne prezintă un dispozitiv similar lui Amazon Echo Show</b>Dacă în trecut asistenții virtuali erau puși la treabă doar pe smartphone-uri și tablete, de ceva timp avem pe piață boxe inteligente la interiorul căruia 'trăiesc' aceste AI-uri gata pregătite să controleze echipamentele smart din casă doar prin comenzi

Asistenți vocali nu mai sunt puși la treabă doar pe smartphone-uri în acest moment, ci și pe boxe inteligente precum Amaxon Echo, Google Home, Harman Kardon Evoke sau chiar Allview V-Bass pe care v-am prezentat-o și noi de curând. Ținând cont de aceste exemple nu putem să nu remarcăm că de pe listă lipsește un dispozitiv similar care să ne aducă asistentul Samsung Bixby la pachet.

Boxa Bixby

La această lipsă s-au gândit și sud-coreenii și astăzi descoperim un brevet pentru un 'dispozitiv audio' care la prima vedere pare a fi într-un fel similar lui Amazon Echo Show care s-a lansat oficial în urmă cu doar câteva zile.

După cum puteți vedea, acest brevet ne prezintă un produs cu design interesant ce dispune de un picior reglabil fix precum cel întâlnit la monitoare. Posibil ca dimensiunile sale să fie ceva mai mici decât avem impresia privind aceste imagini și ne întrebăm totodată dacă difuzoarele și microfoanele sunt ascunse în stand sau în spatele acestui ecran tactil.

Fix ca Amazon Echo Show ni se va oferi aici suport pentru interacțiunea cu ecranul touch și nu ar fi exclus să vedem și o cameră frontală pentru apeluri video. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×