BMW ar putea fabrica automobile pentru Google şi Apple

Autor:  | Publicat în:  Google 881 ori
<b>BMW ar putea fabrica automobile pentru Google şi Apple</b>BMW şi-a arătat deschiderea către un parteneriat cu o companie IT, fiind gata să producă automobile pentru Google sau Apple, dacă e cazul. Compania germană a fost citată de Reuters, iar şeful său de producţie, Oliver Zipse a declarat că...

BMW şi-a arătat deschiderea către un parteneriat cu o companie IT, fiind gata să producă automobile pentru Google sau Apple, dacă e cazul. Compania germană a fost citată de Reuters, iar şeful său de producţie, Oliver Zipse a declarat că "trăim într-o lume a parteneriatelor".

Apple şi BMW, dar şi Google şi BMW colaborează deja în cadrul initiativelor Connected Car, Apple CarPlay sau Android Auto. E drept că dezvoltarea de automobile nu face încă subiectul discuţiilor între companii. Ştim că Google explorează ideea unui automobil autonom de ceva vreme şi în ultimele luni au început să apară şi vehicule Apple ce realizează teste misterioase în Palo Alto.

E greu de crezut că Apple va apela tot la un producător chinez şi pentru un eventual automobil, după cum face deja cu telefoanele şi tabletele sale. Soluţia ar fi una europeană, dar poate că totuşi o colaborare asiatică ar permite Apple să îşi păstreze doar logo-ul sau pe vehicul şi nu şi al altei firme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×