Britanicii se grăbesc! Iată prima reclamă televizata pentru Nokia 800, primul Windows Phone Nokia (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.439 ori
<b>Britanicii se grăbesc! Iată prima reclamă televizata pentru Nokia 800, primul Windows Phone Nokia (Video)</b>Cu doar 4 zile înainte de marele debut de la Nokia World 2011 vine și prima reclamă pentru Nokia 800 aka Sea Ray. Acest telefon a fost motiv de zvonuri, speculații și scurgeri de informații în ultimele luni și acum a primit o reclamă oficială,...

Cu doar 4 zile înainte de marele debut de la Nokia World 2011 vine și prima reclamă pentru Nokia 800 aka Sea Ray. Acest telefon a fost motiv de zvonuri, speculații și scurgeri de informații în ultimele luni și acum a primit o reclamă oficială, difuzată pe posturile TV britanice.

Reclama o vedeți mai jos și aceasta este prima confirmare oficială a existenței handsetului, asta la doar câteva zile după ce am văzut fotografii de presă cu acest device ajunse pe web. Este impropriu spus în acest caz "reclama", ci mai degrabă un teaser, cum erau și cele Samsung cu un misterios device curbat înainte de prezentarea lui Galaxy Nexus. Practic vedem aici porțiuni dintr-un nou telefon Windows Phone, cu design similar cu al lui Nokia N9.

Nokia 800 Sea Ray va arăta exact ca N9, în afară de butoanele adăugate în partea frontală, sub ecran, speciale pentru controlul lui Windows Phone Mango. Mai avem și un buton pentru camera și aparent o diagonală mai mică a ecranului decât la N9 plus un procesor de 1.4 GHz și 1 GB RAM, conform zvonurilor. Pe când și o reclamă la Nokia Sabre sau Ace?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×