Viitorul modelelor Windows Phone? Iată cum arată Nokia 903 Precious!

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.624 ori
<b>Viitorul modelelor Windows Phone? Iată cum arată Nokia 903 Precious!</b>Cu atât de puțin timp înainte de Nokia World 2011, era logic să vedem și câteva designuri și concepte de telefoane cu Windows Phone 7 sau Mango la bord. Evident este vorba despre un model Nokia aici și anume Nokia 903 Precious, creat de către...

Cu atât de puțin timp înainte de Nokia World 2011, era logic să vedem și câteva designuri și concepte de telefoane cu Windows Phone 7 sau Mango la bord. Evident este vorba despre un model Nokia aici și anume Nokia 903 Precious, creat de către designerul Shihuzaan.

Avem de-a face cu un handset ce amintește ușor de telefonul Sony Ericsson Satio, când vine vorba de look. Smartphone-ul are un spate curbat și o parte frontală plată, cu margini ascuțite la locurile lor de întâlnire. Dotările lui Nokia 903 includ o cameră de 8 megapixeli, un procesor de 1.4 GHz, un procesor grafic puternic și 16/64 GB memorie internă, plus conectivitate NFC.

în ce măsură va semăna acest concept cu modelele Nokia prezentate miercurea viitoare la Nokia World 2011 rămâne de văzut, dar rămâneți pe Mobilissimo.ro pentru detalii. Ne așteptam la cel puțin 3 telefoane lansate la Londra, printre care și Nokia 800, Nokia Sabre și Nokia Ace. Voi ce așteptări aveți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×