Primele Pocket PC-uri Dual SIM: HKC W1000 si G1000

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.666 ori
<b>Primele Pocket PC-uri Dual SIM: HKC W1000 si G1000</b>Producatorul chinez HKC Communications tocmai a lansat primele Pocket PC-uri dual-SIM (dual network), atat de performante incat au decis sa creeze 2 modele. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a admira promitatoarele Pocket PC-uri HKC W1000 si G1000...

Producatorul chinez HKC Communications tocmai a lansat primele Pocket PC-uri dual-SIM (dual network), atat de performante incat au decis sa creeze 2 modele. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a admira promitatoarele Pocket PC-uri HKC W1000 si G1000 in actiune:

HKC W1000 foloseste tehnologiile dual SIM si dual networking si dispune de o tasta "bursa", care permite utilizatorilor sai sa fie la curent cu cele mai noi update-uri ale cotatiilor bursiere. Acest terminal este bazat pe un procesor Qualcomm de 200 MHz si include 256MB ROM, 64MB RAM, suport pentru carduri microSD, conectivitate USB si obisnuitele aplicatii productive (word, Excel si Powerpoint). Sistemul sau de operare este Windows Mobile 6 pentru Pocket PC-uri, iar bateria sa rezista 120 de ore in standby.

HKC G1000

Lista de specificatii a lui HKC W1000 continua cu un diaplay touchscreen QVGA cu diagonala de 2.8 inch, o camera de 2 megapixeli, MP3 player si Bluetooth A2DP. De vreme ce primul Pocket PC dual SIM din lume s-a dovedit atat de performant, HKC a decis sa mai creeze un model, G1000. Acesta din urma este versiunea engleza a primului terminal, iar feature-urile sunt cam aceleasi, cu mentiunea ca GPS-ul si conectivitate Wi-Fi lipsesc la ambele Pocket PC-uri.

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×