Bug-ul telefonului Nokia N95 cu firmware v12 depistat

2.211 ori
<b>Bug-ul telefonului Nokia N95 cu firmware v12 depistat</b>Un redactor al site-ului allaboutsymbian.com a depistat un bug al firmware-ul v12 pe celebrul terminal mobil Nokia N95, dar si o solutie pentru acesta. Solutia sa nu si-a primit confirmarea de la alti utilizatori care se confrunta cu bug-ul, fiind...

Un redactor al site-ului allaboutsymbian.com a depistat un bug al firmware-ul v12 pe celebrul terminal mobil Nokia N95, dar si o solutie pentru acesta.

Solutia sa nu si-a primit confirmarea de la alti utilizatori care se confrunta cu bug-ul, fiind deocamdata in stadiul de experiment. Teoria redactorului se bazeaza pe faptul ca bug-ul apare in momentul in meniul Multimedia, in timp ce ruleaza in background, cauta system events si le captureaza in mod eronat. De aici rezulta si problema acestui Nokia, care “rateaza” tastele apasate de utilizator. Redactorul a mentionat ca, daca vom iesi din meniul Multimedia si vom evita sa il folosim, un N95 cu firmware v12 va functiona perfect si nu va rata nici o apasare de tasta.

Asteptam in continuarea atat confirmarea celor de la allaboutsymbian.com, cat si a cititorilor site-ului nostru. V-ati confruntat vreodata cu acest bug al lui N95? Daca teoria redactorului site-ului mentionat anterior este adevarata, firmware-ul v12 va functiona rezonabil, fara erori. De mentionat este faptul ca autorul articolului despre bug-ul lui N95 a afirmat ca oricum nu folosea meniul Multimedia prea des. Avand in vedere ca si presedintele Romaniei poseda un astfel de telefon, ar trebui oare sa il prevenim sa aiba grija la urmatorul update de firmware, pentru a se pazi de bug?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×