HTC Vox disponibil prin Verizon Wireless

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.079 ori
<b>HTC Vox disponibil prin Verizon Wireless</b>Pentru prima oara anuntat de site-ul Engadget in decembrie 2006, telefonul UTStarcom SM5800, cunoscut si ca HTC Vox se va lansa prin intermediul Verizon Wireless in curand. HTC Vox este upgradabil la EV-DO si include memorie flash de 162MB, o camera de 2...

Pentru prima oara anuntat de site-ul Engadget in decembrie 2006, telefonul UTStarcom SM5800, cunoscut si ca HTC Vox se va lansa prin intermediul Verizon Wireless in curand.

HTC Vox este upgradabil la EV-DO si include memorie flash de 162MB, o camera de 2 megapixeli, slot pentru carduri microSD, Bluetooth 2.0, 96MB RMA si un display de tip touchscreen. Nu se cunoaste inca data oficiala de lansare, dar fanii HTC din SUA jubileaza la auzul vestii. Probabil telefonul va fi disponibil la un pret mai mic decat cel al lui iPhone, dar cu acelasi abonament "ucigas" care ii face pe alti operatori sa ofere laptopuri gratuite sau cate o consola Playstation 3 ca bonus.

Desi Verizon Wireless a ratat un eventual contract cu Apple, pentru distribuirea lui iPhone, operatorul se poate “bate” de la egal cu AT&T, oferind publicului terminale de top, dotate cu touchscreen, care sa rivalizeze cu Jesus Phone. Lansarea celor mai noi modele HTC in SUA ii va face probabil pe cei de la Apple sa se grabeasca cu proiectul iPhone Nano, in conditiile in care si Nokia pregateste o surpriza pentru aceasta toamna iar Google incearca sa "loveasca" dezvoltand un handset cu feature-uri de top.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×