Motorola lanseaza o serie de telefoane low-end

1.634 ori
<b>Motorola lanseaza o serie de telefoane low-end</b>Din ciclul "atat de multe telefoane noi... dar neinteresante" , Motorola lanseaza 6 bijuterii pentru utilizatorii care doresc telefoane ieftine si cu functii de baza. Puteti admira noile terminale in imaginea de mai jos: Avem de-a face cu 6 terminale de...

Din ciclul "atat de multe telefoane noi... dar neinteresante" , Motorola lanseaza 6 bijuterii pentru utilizatorii care doresc telefoane ieftine si cu functii de baza. Puteti admira noile terminale in imaginea de mai jos:

Avem de-a face cu 6 terminale de tip candybar din seria W, o linie de telefoane low-end. Aceste handseturi sunt destinate in special pietelor in curs de dezvoltare si va trebui sa asteptam un comunicat oficial al celor de la Motorola pentru a afla ce intentii are producatorul cu noile sale terminale. Totusi ne putem da seama de dotarile telefoanelor doar aruncand o privire la imaginea prezentata anterior. 2 dintre cele 6 terminale mobile sunt dotate cu displayuri monocromatice, iar 4 dintre handseturi (W156, W160, W175 si W180) folosesc designul slim al modelului F3.

Ultimele 2, W206 si W213 par desprinse dintr-o lansare a anului 2003. Reviewerii unui site de specialitate ar spune cu siguranta “Pas!” unor astfel de telefoane, dar nu ne-ar deranja daca Motorola ne-ar trimite spre review un Motofone GSM 850/1900. Publicul, in schimb va aprecia feature-urile standard, durata bateriei si claritatea sunetului, iar daca nici acestea nu exceleaza putem spune ca seria W a esuat. Nokia domina piata low-endurilor, avand in vedere ca in urma cu 2 luni, distribuitorii din China au incheiat un contract de cateva miliarde de dolari cu producatorul finlandez, cumparand milioane de terminale low-end.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×