Butterfly 2 ar putea schimba standardele HTC actuale de rezistență la apă și praf

776 ori
<b>Butterfly 2 ar putea schimba standardele HTC actuale de rezistență la apă și praf</b>După ce într-un articol anterior vă prezentam rezultatele obținute de către HTC Butterfly 2 în cadrul testului benchmark AnTuTu, rezultate ce au scos la iveală și o cameră foto de 13 megapixeli, astăzi aflăm noi detalii cu privire la...

După ce într-un articol anterior vă prezentam rezultatele obținute de către HTC Butterfly 2 în cadrul testului benchmark AnTuTu, rezultate ce au scos la iveală și o cameră foto de 13 megapixeli, astăzi aflăm noi detalii cu privire la componentele ce vor fi incluse pe succesorul lui HTC Butterfly.

Totodată, aflați zvonurile cu privire la HTC Butterfly 2 au început acum mai bine de câteva luni, mai precis în luna septembrie a anului 2013, moment în care am putut admira o serie de fotografii cu panoul frontal al acestui device. Revenind în prezent, se pare că de curând, presa din Taiwan susține că Butterfly 2 va dispune de un display de 5.2 inch și un procesor Qualcomm Snapdragon 800.

Din punct de vedere al carcasei, acest model va beneficia de un nou standard la capitolul protejare împotriva intemperiilor, acesta primind certificare IPX7 pentru rezistență la apă și praf, lucru ce-l va diferenția față de HTC One M8.

De asemenea, îl vedem pe HTC Butterfly ca fiind modelul ce va sta la baza lui Nexus 6, device despre care am aflat că va fi produs în parteneriat cu cei de la HTC. Acesta se dovedește a fi o soluție mult mai bună de luat în calcul, întrucât tehnolgiile Ultrapixel și Boomsound nu se încadrează în profilul Google, companie ce dorește în special dezvoltarea unui developer phone care să includă tehnologii standard.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×