Camera lui BlackBerry Z10 dezamăgește deja, comparată cu Nokia Lumia 920

1.254 ori
<b>Camera lui BlackBerry Z10 dezamăgește deja, comparată cu Nokia Lumia 920</b>Cei de la Gizmodo și Crackberry au avut ocazia să realizeze teste hands on cu proaspăt lansatul smartphone BlackBerry Z10 și au tras deja câteva concluzii, cel puțin la capitolul cameră. Aseară vedeam un tweet al celor de la Gizmodo, în care se...

Cei de la Gizmodo și Crackberry au avut ocazia să realizeze teste hands on cu proaspăt lansatul smartphone BlackBerry Z10 și au tras deja câteva concluzii, cel puțin la capitolul cameră. Aseară vedeam un tweet al celor de la Gizmodo, în care se plângeau că pozele low light realizate cu camera lui Z10 sunt foarte proaste.

Astăzi aflăm că BlackBerry Z10 a fost comparat cu Nokia Lumia 920, iPhone 5 și Galaxy S III în teste de cameră. Lumia 920 a câștigat bătălia, după cum o dovedesc și fotografiile de mai jos. și Galaxy S III a fost printre codași, în vreme ce nici iPhone 5 nu pot să zic că a strălucit la fotografia realizată în lumină foarte slabă. De Z10 nici nu are rost să discutăm, fotografia ultra întunecată vorbind de la sine. Vă reamintesc că BlackBerry Z10 vine cu camera de 8 megapixeli, cu o funcție revoluționară numită Time Shift.

Camera lui BlackBerry Z10

Această funcție permite capturarea a câteva fotografii într-o serie, apoi le permite utilizatorilor să aleagă cea mai bună versiune pentru fața unei persoane. Revenind la comparațiile foto, observați că atunci când se realizează poze cu bliț, Z10 pare a strica imaginea, în vreme ce Galaxy S III și Lumia 920 fac o treabă bună. Tocmai am devenit și mai nerăbdători să testăm acest nou Lumia!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×