Cameraphone-ul Oppo N1 ajunge pe web În noi imagini, e mai mare decât ne așteptam

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.095 ori
<b>Cameraphone-ul Oppo N1 ajunge pe web În noi imagini, e mai mare decât ne așteptam</b>Se pare că viitorul cameraphone Oppo, modelul N1 ar putea fi chiar mai mare decât ne așteptam, apropiindu-se periculos de mult de definiția unui phablet, mai degrabă decât cea a unui telefon mobil. Acest design este confirmat de o scăpare a unei...

Se pare că viitorul cameraphone Oppo, modelul N1 ar putea fi chiar mai mare decât ne așteptam, apropiindu-se periculos de mult de definiția unui phablet, mai degrabă decât cea a unui telefon mobil. Acest design este confirmat de o scăpare a unei fotografii pe web, imaginea fiind disponibilă mai jos.

Terminalul va veni cu ecran de 5.9 inch, chiar mai mare decât cel de pe Galaxy Note 3, iar acum vedem handsetul comparat cu mâna unui utilizator. Câtă vreme această mărime deosebită e folosită pentru a include un senzor uriaș de cameră, nu avem nimic împotrivă. Interesant e că se zvonește că Oppo N1 va avea un panou touch implementat în zona din spate, ceea ce va da naștere câtorva funcții foto tare interesante, sunt sigur.

Sursa care a scăpat această imagine afirmă și că terminalul va avea o ramă metalică, o baterie de 3500 mAh, posibilitatea de a se încărca rapid, în doar 2 ore și accesorii externe optice wireless. Oppo are un eveniment programat pe 23 septembrie, în cadrul căruia va anunța acest nou produs și probabil și altele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×