Tizen 3.0 rulează pe Samsung Galaxy S III, evoluția platformei continuă

1.620 ori
<b>Tizen 3.0 rulează pe Samsung Galaxy S III, evoluția platformei continuă</b>în această săptămână au apărut pe web imagini cu un Samsung Galaxy S4 rulând Tizen 3.0 OS, pentru că apoi platforma să fie văzută în acțiune pe un Galaxy S III. Mai jos aveți dovada, iar platforma își continuă evoluția către un plan B...

în această săptămână au apărut pe web imagini cu un Samsung Galaxy S4 rulând Tizen 3.0 OS, pentru că apoi platforma să fie văzută în acțiune pe un Galaxy S III. Mai jos aveți dovada, iar platforma își continuă evoluția către un plan B viabil pentru Samsung, care pare a fi ieșit din segmentul Windows Phone.

Tizen este un sistem de operare bazat pe Linux , care poate rula pe tablete, telefoane, smart TV-uri și sisteme auto. Samsung și Intel sunt în spatele acestui proiect, care a avut ultimul release oficial pe 22 iulie, în varianta Tizen 2.2. Ni se pregătește acum versiunea 3.0, testată deja pe terminalele high end mai sus menționate.

Tizen 3.0 rulează pe Samsung Galaxy S III, evoluția platformei continuă

Tizen 3.0 este rodul muncii dezvoltatorilor implicați și în proiecte că MeeGo și Bada, din care a fost inspirată această platformă. Designul interfatei este plat, simplu, minimalist, fiind în linie cu trendurile actuale. Interesant e că nu cu mult timp în urma acest proiect a fost aproape de a fi anulat, dar Samsung nu a renunțat la el.

Tizen 3.0 rulează pe Samsung Galaxy S III, evoluția platformei continuă

Nu vă bucurați totuși prea devreme, deoarece Tizen 3.0 va sosi de abia în 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×