Cameraphone-ul Oppo N1 va fi lansat În septembrie, prețul de 480 de dolari confirmat

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.016 ori
<b>Cameraphone-ul Oppo N1 va fi lansat În septembrie, prețul de 480 de dolari confirmat</b>Se pare că Galaxy S4 Zoom și Nokia Lumia 1020 vor avea concurenta până la final de an sub forma lui Oppo N1. Acest cameraphone va fi lansat în luna septembrie și astăzi aflăm noi informații despre el. &nbsp; Microblogul Oppo de pe pagina Weibo a...

Se pare că Galaxy S4 Zoom și Nokia Lumia 1020 vor avea concurenta până la final de an sub forma lui Oppo N1. Acest cameraphone va fi lansat în luna septembrie și astăzi aflăm noi informații despre el.

MicroblogulOppo de pe pagina Weibo a companiei includea câteva teasere pentru acest device, iar astăzi vedem și un preview al terminalului. Vedem și un roadmap care indică o lansare luna viitoare, iar prim planul cu conectorii e în imaginea de mai sus. Observăm că jackul audio e în dreapta, portul microUSB e la mijloc și apoi avem și un difuzor amplasat în aceeași zonă.

Cameraphone-ul Oppo N1 va fi lansat În septembrie, prețul de 480 de dolari confirmat

știm că acest terminal va adopta o cameră de 12 megapixeli "N-Lens", cu senzor "Owl" și bliț Xenon. Handsetul va rula Android, va avea un preț de 480 de dolari și dacă ne luăm după roadmap, el îi va lua locul lui Oppo Find 5 ca produs flagship. îl așteptam totuși și pe Oppo Find 7 să ne uimească prin dotările sale high end.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×