Plati cu telefon mobil de peste 300 de miliarde de dolari in urmatorii 5 ani

1.322 ori
<b>Plati cu telefon mobil de peste 300 de miliarde de dolari in urmatorii 5 ani</b>O analiza a potentialului platilor mobile soseste cu predictii, conform carora plata cu telefonul mobil pentru bunuri digitale sau fizice va depasi suma de 300 de miliarde de dolari pana in 2013. Analistii de la Juniper Research au afirmat ca Europa de...

O analiza a potentialului platilor mobile soseste cu predictii, conform carora plata cu telefonul mobil pentru bunuri digitale sau fizice va depasi suma de 300 de miliarde de dolari pana in 2013.

Analistii de la Juniper Research au afirmat ca Europa de Vest si America de Nord de abia realizeaza potentialul webului mobil drept un al patrulea canal de marketing. Cei care fac e-commerce vor depinde de aceasta metoda de plata in viitor, iar marile site-uri si magazine online vor trebui sa se adapteze. Trecerea va fi facuta de catre cei care fac shopping frecvent din fata PC-ului si care vor opta pentru serviciile de plata cu telefonul mobil.

Raportul aceluiasi studiu mai mentioneaza si faptul ca valoarea bruta a tranzactiilor la nivel global va creste de peste 5 ori pana in 2013. Vanzarea biletelor, fie pentru avion, autobuz sau meciuri va reprezenta 40% din totalul tranzactiilor efectuate pana in 2013 cu ajutorul telefonului mobil. 2 regiuni, Europa de Vest si Orientul Indepartat vor reprezenta 60% din piata platilor mobile pentru bunuri fizice si digitale. La ora actuala Europa de Vest este dominata de bunuri digitale si servicii vandute prin SMS, in vreme ce Estul Indepartat si China vinde mai degraba bunuri fizice prin webul mobil.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×