Carcasa-box pentru iPhone folosită de Rihanna interzisă la vânzare, fiind considerată arma albă

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.564 ori
<b>Carcasa-box pentru iPhone folosită de Rihanna interzisă la vânzare, fiind considerată arma albă</b>Cântăreață Rihanna a propulsat către popularitate o carcasă de iPhone în formă de box, pe care o vedeți și în imagine, ea fiind rapid adoptată de către celebrități, dar și de către public. Ei bine, eBay a interzis astăzi acest tip de...

Cântăreață Rihanna a propulsat către popularitate o carcasă de iPhone în formă de box, pe care o vedeți și în imagine, ea fiind rapid adoptată de către celebrități, dar și de către public. Ei bine, eBay a interzis astăzi acest tip de carcase, considerându-le arme albe.

E vorba totuși de un accesoriu metalic în forma unei arme, deci el poate fi folosit ca o armă. E oarecum ironic să vezi o vedetă celebră pentru faptul că a fost bătută de Chris Brown folosind un... iPhone box. Aparent carcasa ar fi fost scoasă în afara legii și îmi vine greu să cred că o persoană cu un astfel de accesoriu ar fi avut voie să intre la un concert sau un meci de fotbal.

Carcasele sunt fabricate din aluminiu și vândute la prețul de 25 de lire sterline bucată, ele fiind atașate unei rame metalice care înconjoară handsetul. Produsul e descris pe eBay drept "unul care asigură unui iPhone securitatea pe care o merită și un look care... ucide". Pe când și o carcasă de iPhone în formă de pistol Colt?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×