Carcasa complet asamblată a lui iPhone 6 apare În fotografii live

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.555 ori
<b>Carcasa complet asamblată a lui iPhone 6 apare În fotografii live</b>în timp ce cu pași repezi vara începe a-și face bagajele, luna septembrie fiind așteptată cu mult entuziasm de către numeroși împătimiți de tehnologie, iată că astăzi noi leak-uri cu un telefon mult vehiculat de către media în ultimul timp...

în timp ce cu pași repezi vara începe a-și face bagajele, luna septembrie fiind așteptată cu mult entuziasm de către numeroși împătimiți de tehnologie, iată că astăzi noi leak-uri cu un telefon mult vehiculat de către media în ultimul timp ajung pe web. După cum și titlul de mai sus vă sugerează, este vorba despre nimeni altul decât iPhone 6, device ce ar putea debuta pe data de 9 septembrie.

Dacă până acum am avut ocazia să vedem machete, componente, sau clone de iPhone 6, astăzi putem arunca o privire asupra carcasei acestui model, mai precis asupra panoului frontal și a celui din spate, componente ce iată sunt fotografiate împreună. Aflați că acestea au sosit prin intermediul Feld & Volk, companie ce se ocupă cu transformarea terminalelor iPhone obișnuite în adevărate device-uri de lux.

Carcasa complet asamblată a lui iPhone 6 apare În fotografii hands-on

Din câte putem observa, panoul frontal dispune de o serie de margini curbate spre interior care se mențin în linia de design Apple din acest an, fiind adoptate elemente rotunjite similare cu cele întâlnite și la ultima generație iPod Touch.

Carcasa complet asamblată a lui iPhone 6 apare În fotografii hands-on

Totodată în partea de jos remarcăm, portul Lightning, grila pentru difuzor, microfonul, jack-ul audio, în timp ce pe lateral observăm prezența nelipsitului buton mute și a noilor butoane de volum ce adoptă acum un design alungit, și nu unul circular ca la modelele anterioare. Cum vedeți noua generație iPhone?

iPhone 6

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×