Smartphone-ul salvator de vieți "lovește" din nou; de această dată un HTC Droid Incredible este eroul (Video)

1.745 ori
<b>Smartphone-ul salvator de vieți "lovește" din nou; de această dată un HTC Droid Incredible este eroul (Video)</b>Nu e prima oară când un telefon mobil salvează o viață și nu prin puterea sa de apelare a numărului 112, ci pur și simplu oprind un glonț destinat posesorului telefonului. John Garber, un angajat al clubului Halo din Atlanta, SUA putea să își...

Nu e prima oară când un telefon mobil salvează o viață și nu prin puterea sa de apelare a numărului 112, ci pur și simplu oprind un glonț destinat posesorului telefonului. John Garber, un angajat al clubului Halo din Atlanta, SUA putea să își piardă viața, dacă bateria handsetului HTC Droid Incredible pe care îl avea la el nu ar fi oprit un glonț ricoșat.

Chiar în toamna anului trecut aflam de povestea unui bărbat de 54 de ani, a cărui viață a fost salvată în același mod de către un telefon Nextel, care a absorbit impactul glonțului. IntoMobile are o teorie interesantă, care are drept concluzie faptul că ar trebui să ne bucurăm că smartphone-urile au diagonale tot mai mari, ele oferind o zonă de protecție mai mare. Să fim serioși, cine are nevoie de telefoane sau tablete drept platoșe? Poate 50 Cent?

Revenind la povestea lui Garber, gloanțele care i-au pus în pericol viața proveneau de la câțiva clienți turbulenți ai clubului în care lucra, care au deschis focul asupra persoanelor din fața sa, dar din fericire nimeni nu a fost rănit. Poate o serie de smartphone-uri ar fi oprit și recentele împușcături din SUA care au pus în pericol un oficial din Congresul american. încheind pe un ton moralizator, nu ar fi mai ușor să folosim metalul pentru a produce mai multe telefoane și mai puține arme?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×