Carcasa-spate a lui iPhone 4, predispusa la zgarieturi?

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.742 ori
<b>Carcasa-spate a lui iPhone 4, predispusa la zgarieturi?</b>Cei de la Engadget au inceput deja sa gaseasca defecte ale lui iPhone 4, la doar o saptamana dupa ce le-a fost oferit un model pentru teste. Printre ele se numara si faptul ca handsetul este extrem de usor de zgariat, dupa cum o dovedesc si imaginile de...

Cei de la Engadget au inceput deja sa gaseasca defecte ale lui iPhone 4, la doar o saptamana dupa ce le-a fost oferit un model pentru teste. Printre ele se numara si faptul ca handsetul este extrem de usor de zgariat, dupa cum o dovedesc si imaginile de mai jos.

Modelul testat de celebrul blog a suferit zgarieturi in partea din spate, ele aratand destul de urat. Daca panoul frontal al noului iPhone este fabricat din rezistentul material Gorilla Glass, tot ce stim este ca partea din spate este fabricata din sticla ranforsata, dar nu avem prea multe detalii despre acea zona.

Ramane de vazut ce alte defecte vor mai fi gasite in cazul lui iPhone 4, cu mentiunea ca si iPhone 3GS a avut probleme la lansare, fiind suspectat de supraincalzire si craparea carcasei, mai ales in varianta de culoare alba.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×