MP3 Tag Editor, o noua aplicatie Windows Mobile dezvoltata de Virgil Panduru

Autor:  | Publicat în:  Software 1.657 ori
<b>MP3 Tag Editor, o noua aplicatie Windows Mobile dezvoltata de Virgil Panduru</b>Virgil Panduru este un nume cu care sunteti probabil familiariziati daca folositi aplicatia Curs Valutar pentru Windows Mobile, soft despre care v-am relatat la un moment dat. A venit momentul sa scriem despre o noua aplicatie a sa pe nume: MP3 Tag...

Virgil Panduru este un nume cu care sunteti probabil familiariziati daca folositi aplicatia Curs Valutar pentru Windows Mobile, soft despre care v-am relatat la un moment dat. A venit momentul sa scriem despre o noua aplicatie a sa, pe nume: MP3 Tag Editor, care a fost postata chiar de Virgil (in premiera), pe HTC-Club.ro.

Lista developerilor de pe HTC Club numara deja 5 membri: Adrian Vintu, Eduard Scarlat, Horatiu Mantescu, Ungureanu Liviu si Virgil Panduru. Acesta din urma a mai postand pe forum si aplicatia imgur Uploader, care permite upload-ul unei imagini de pe telefon pe imgur.com, imaginea putand fi capturata si din aplicatie folosind camera.

Linkurile rezultate (original image, small si large thumbnail) vor putea fi trimise pe Twitter sau copiate pentru utilizare ulterioara. Revenind la MP3 Tag Editor, aceasta aplicatie permite editarea tag-urilor ID3 pentru fisierele MP3 direct de pe telefonul mobil. Fisierul poate fi descarcat de aici si trebuie sa aflati ca softul necesita .NET Compact Framework 3.5, Windows Mobile 5+ la (ruleaza la orice rezolutie).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×