Ghid complet de actualizare si flashuire a lui HTC Touch Diamond (HardSPL, Radio, ROM)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.233 ori
<b>Ghid complet de actualizare si flashuire a lui HTC Touch Diamond (HardSPL, Radio, ROM)</b>Utilizatorul azreil24 de pe forumul fanilor HTC face un mare serviciu utilizatorilor de smartphone-uri HTC, postand un ghid complet pentru actualizarea (Flash) a unui ROM, Radio sau Bootloader pentru Touch Diamond. Ca de obicei, va reamintim sa faceti un...

Utilizatorul azreil24 de pe forumul fanilor HTC face un mare serviciu utilizatorilor de smartphone-uri HTC, postand un ghid complet pentru actualizarea (Flash) a unui ROM, Radio sau Bootloader pentru Touch Diamond.

Ca de obicei, va reamintim sa faceti un backup al datelor de pe telefon, deoarece procesul de flashuire le va sterge din memoria handsetului. Pentru ca procesul sa poata fi realizat, veti avea nevoie de ActiveSync pe PC (varianta XP), respectiv Windows Device Center (in cazul lui Vista). HTC Touch Diamond va trebui sa aiba bateria incarcata cel putin 50%, apoi va trebui sa realizati sincronizarea cu PC-ul.

In cazul actualizarii HardSPL, va trebui sa alegeti tipul ideal pentru flashul ROM-urilor, fie Semnat (ROM-uri oficiale) sau Nesemnat (atat ROM-uri oficiale, cat si modificate). Daca doriti sa aflati ce versiune trebuie sa folositi, va trebui sa apasati tasta "Volume Down" (lateralul telefonului) de indata ce porniti handsetul.

Apoi va aparea o imagine tricolora cu un mesaj de genul DIAM100 64M SPL-1.93.0000 (versiunea SPL a telefonului dumneavoastra). Varianta completa a acestui proces si ghidul complet de flashuire pot fi vizualizate in continuare la aceasta adresa .

Sursa: Htc-club.ro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×