Skype pe orice telefon mobil, prin SpinVox

1.520 ori
<b>Skype pe orice telefon mobil, prin SpinVox</b>Compania SpinVox a anuntat astazi ca a semnat un contract cu Skype, in urma caruia va oferi utilizatorilor servicii voice-to-text prin intermediul software-ului sau care permite comunicarea prin internet. Serviciul va fi disponibil in limba engleza,...

Compania SpinVox a anuntat astazi ca a semnat un contract cu Skype, in urma caruia va oferi utilizatorilor servicii voice-to-text prin intermediul software-ului sau care permite comunicarea prin internet.

Serviciul va fi disponibil in limba engleza, franceza, spaniola si germana incepand cu lansarea sa si va permite utilizatorilor Skype sa isi transforme mesajele vocale in text si sa le trimita pe telefonul mobil. ID-ul Skype al persoanei care lasa un mesaj vocal va fi si el mentionat in cadrul SMS-ului trimis de serviciu. SpinVox este disponibil pe orice terminal mobil, astfel ca utilizatorii Skype nu vor avea nevoie sa downloadeze software special pe telefon pentru a beneficia de acest serviciu.

Christina Domecq, CEO si co-fondator SpinVox a declarat: "Acesta este un exemplu elocvent al felului in care SpinVox permite serviciilor Web 2.0 de top sa isi extinda acoperirea de la PC la telefonul mobil. De asemenea colaborarea cu Skype este o dovada a abilitatii noastre de a integra tehnologia proprie in orice platforma destinata serviciilor, fie in cazul liniilor fixe, cablului sau al conexiunilor wireless, acum si al apelurilor prin Internet."

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×