Display-uri Samsung cu rezoluții superioare pe tablete, până În 2014

1.442 ori
<b>Display-uri Samsung cu rezoluții superioare pe tablete, până În 2014</b>Dacă iPhone 4 a reprezentat o evoluție clară față de iPhone 3GS la capitolul rezoluție, dar și numărul de pixeli per inch, ei bine tabletele actuale mențin cam același nivel de rezoluții, fără a depăși o anumită barieră. Samsung...

Dacă iPhone 4 a reprezentat o evoluție clară față de iPhone 3GS la capitolul rezoluție, dar și numărul de pixeli per inch, ei bine tabletele actuale mențin cam același nivel de rezoluții, fără a depăși o anumită barieră. Samsung intenționează să facă trecerea către noua generație de display-uri pentru tablete, după cum arată și următorul slide dintr-o prezentare oficială.

Observați strategia pentru LCD-uri, care se va aplica până în 2015, când vom vedea o densitate a pixelilor de 300 - 400 pixeli pe inch și asta pe ecrane ultra slim. Diferența dintre actualele ecrane și cele viitoare va fi acceasi ca și cea dintre iPhone 3GS (cu al său ecran de 163 pixeli pe inch) și iPhone 4 (cu 326 pixeli pe inch).

Planurile viitoare ale companiei asiatice au fost menționate în cadrul evenimentului Samsung Display Strategy 2011. Cu ocazia acestei întruniri, oficialii companiei sud-coreene au prezis că în următorii 4 ani vor exista două noi generații de ecrane pentru tablete. Accentul se va pune nu doar pe grosimea scăzută a acestora sau densitatea pixelilor, ci și pe consumul scăzut de energie.

Samsung afirmă că în 2010 au fost livrate peste 1.9 miliarde de display-uri, iar numărul va atinge 2.4 miliarde în 2013, 3 din 10 asfel de ecrane urmând să ajungă pe smartphone-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×