IBM si Apple doresc acelasi specialist la sectiunea "iPod"

1.127 ori
<b>IBM si Apple doresc acelasi specialist la sectiunea "iPod"</b>Apple doreste ca Mark Papermaster, fost oficial IBM sa conduca sectiunea iPod, dar problemele legale ale acestuia cu fosta companie nu ii permit inca sa lucreze cu Steve Jobs si ai sai. Un ordin legal ii interzice lui Papermaster sa lucreze la Apple...

Apple doreste ca Mark Papermaster, fost oficial IBM sa conduca sectiunea iPod, dar problemele legale ale acestuia cu fosta companie nu ii permit inca sa lucreze cu Steve Jobs si ai sai.

Un ordin legal ii interzice lui Papermaster sa lucreze la Apple deocamdata, cel putin pana ce nu va rezolva problemele cu IBM. Candidatul pentru postul de boss al sectiunii "iPod" afirma ca a parasit IBM cu cele mai bune intentii si ca fosta sa companie cunostea viitoarea sa optiune, Apple. Ramane de vazut cum va schimba Papermaster directia in care evolueaza segmentul de MP3 playere al producatorului lui iPhone, de vreme ce iPod-urile se vand destul de bine.

Avand in vedere toate aceste mutari de specialisti de la o companie de top la alta, este greu destul de greu sa "dai drumul" unui fost angajat, care va pleca imediat la cel mai mare rival al tau, stiind ca acesta poate "imprumuta" din secretele companiei.

Sursa: Engadget.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×