LG Optimus 2X a primit Android 4.0 Ice Cream Sandwich. ÎN SFÂRȘIT!

1.589 ori
<b>LG Optimus 2X a primit Android 4.0 Ice Cream Sandwich. ÎN SFÂRȘIT!</b>LG a lansat primul smartphone dual-core cu Android, a intrat și în Carte Recordurilor. în ianuarie 2011 era comercializat în Coreea de Sud și ulterior a intrat și pe alte piețe. LG Optimus 2X reprezenta vârful lor de gamă și speranțele...

LG a lansat primul smartphone dual-core cu Android, a intrat și în Carte Recordurilor. în ianuarie 2011 era comercializat în Coreea de Sud și ulterior a intrat și pe alte piețe. LG Optimus 2X reprezenta vârful lor de gamă și speranțele gigantului sud-coreean erau mari.

Vânzările nu au fost pe măsura așteptărilor și Samsung Galaxy S II a eclipsat vârful de gamă al LG. Optimus 2X are un display IPS cu rezoluție 480x800 pixeli, procesor Tegra 2 dual-core la 1 GHz, 512 MB RAM, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB, cameră de 8 Megapixeli, baterie de 1500 mAh. La lansare avea 2.2 Froyo, a primit 2.3 Gingerbread destul de târziu.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich a debutat la sfârșit de 2011 pe Samsung Galaxy Nexus, a fost nevoie de peste un an de zile ca să-l porteze și pe LG Optimus 2X.

Update-ul se face prin intermediul PC-ului și nu via OTA, cel puțin așa cunoscut la ora actuală. Puteți face upgrade software pentru telefoanele Optimus 2X achiziționate la liber. Pentru cele luate printr-un operator de telefonie (Vodafone la noi), mai aveți de așteptat. Vă dați seama că șansele de a pune 4.1 Jelly Bean pe acest telefon sunt nule și soluția de rezervă ar fi un custom ROM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×