LG Optimus 2X a primit Android 4.0 Ice Cream Sandwich. ÎN SFÂRȘIT!

1.561 ori
<b>LG Optimus 2X a primit Android 4.0 Ice Cream Sandwich. ÎN SFÂRȘIT!</b>LG a lansat primul smartphone dual-core cu Android, a intrat și în Carte Recordurilor. în ianuarie 2011 era comercializat în Coreea de Sud și ulterior a intrat și pe alte piețe. LG Optimus 2X reprezenta vârful lor de gamă și speranțele...

LG a lansat primul smartphone dual-core cu Android, a intrat și în Carte Recordurilor. în ianuarie 2011 era comercializat în Coreea de Sud și ulterior a intrat și pe alte piețe. LG Optimus 2X reprezenta vârful lor de gamă și speranțele gigantului sud-coreean erau mari.

Vânzările nu au fost pe măsura așteptărilor și Samsung Galaxy S II a eclipsat vârful de gamă al LG. Optimus 2X are un display IPS cu rezoluție 480x800 pixeli, procesor Tegra 2 dual-core la 1 GHz, 512 MB RAM, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB, cameră de 8 Megapixeli, baterie de 1500 mAh. La lansare avea 2.2 Froyo, a primit 2.3 Gingerbread destul de târziu.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich a debutat la sfârșit de 2011 pe Samsung Galaxy Nexus, a fost nevoie de peste un an de zile ca să-l porteze și pe LG Optimus 2X.

Update-ul se face prin intermediul PC-ului și nu via OTA, cel puțin așa cunoscut la ora actuală. Puteți face upgrade software pentru telefoanele Optimus 2X achiziționate la liber. Pentru cele luate printr-un operator de telefonie (Vodafone la noi), mai aveți de așteptat. Vă dați seama că șansele de a pune 4.1 Jelly Bean pe acest telefon sunt nule și soluția de rezervă ar fi un custom ROM.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×