Windows Phone 8? Primele indicii cu privire la funcțiile lui Windows Phone Tango descoperite

1.188 ori
<b>Windows Phone 8? Primele indicii cu privire la funcțiile lui Windows Phone Tango descoperite</b>Ce vine după Windows Phone Mango? Se pare că Windows Phone Tango, un pas către Windows Phone 8 (aka Apollo), o evoluție completă a sistemului mobil de operare lansat de Microsoft cu un an în urmă. Acum că WP7 Mango a fost finalizat și așteptam...

Ce vine după Windows Phone Mango? Se pare că Windows Phone Tango, un pas către Windows Phone 8 (aka Apollo), o evoluție completă a sistemului mobil de operare lansat de Microsoft cu un an în urmă. Acum că WP7 Mango a fost finalizat și așteptam primele terminale cu acest OS la bord să fie în magazine luna viitoare, începem să aflăm detalii și despre Tango.

Unul dintre membri site-ului WPCentral a postat imaginea pe care o vedeți mai sus, aparent un screenshot din Windows Phone Tango. Funcția prezentată aici este cea de căutare a conținuturilor, astfel că terminalul va afișa atât rezultate de pe telefon, cât și de pe web (inclusiv Facebook). Căutarea vocală este la rândul său activată și căutările ar putea fi realizate și în Twitter și LinkedIn, deși nu putem confirma 100% încă.

Versiunea de OS pe care a văzut-o utilizatorul WPCentral este una intermediară, aflată undeva între Windows Phone 7.5 Mango și Windows Phone 8 zis și Apollo. Tango se vrea a fi o serie de îmbunătățiri minore, care vor pregăti terminalul de update la WP8. Oare ne putem imagina deja un telefon Nokia dual core cu Windows Phone Apollo?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×