Nexus 7 (2013) primește actualizarea la Android 5.1.1 în România

1.038 ori
<b>Nexus 7 (2013) primește actualizarea la Android 5.1.1 în România</b>Un lucru foarte apreciat de către utilizatorii terminalelor Nexus, este și faptul că actualizările Android sosesc timp de c&acirc;țiva ani buni la fel de rapid ca &icirc;n cazul produselor recent lansate pe piață. Nexus 7 (2013) este o tabletă ce...

Un lucru foarte apreciat de către utilizatorii terminalelor Nexus, este și faptul că actualizările Android sosesc timp de câțiva ani buni la fel de rapid ca în cazul produselor recent lansate pe piață. Nexus 7 (2013) este o tabletă ce se poate bucura de update-uri rapide, acest device fiind recent actualizat la Android 5.1.1 Lollipop.

Update-ul ne este confirmat de către Peter, un cititor al site-ului Mobilissimo căruia îi mulțumim pe această cale. Cum era de așteptat, acest update este unul minor ce aduce doar câteva îmbunătățiri la capitolul performanță și rezolvă unele bug-uri raportate de către utilizatorii versiunii precedente.

În acest moment, Google Nexus 7 (2013) se mai găsește pe site-uri ca și Olx.ro, platformă de anunțuri unde este comercializată la prețuri ce pornesc de la 500 lei. Ca dotări, Nexus 7 ne oferă un display FHD de 7 inch, 2 GB memorie RAM și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×