Producătorii chinezi întâmpină probleme cu aprovizionarea de senzori foto Sony; Apple ar fi comandat o mare parte de module pentru iPhone 6c

Autor:  | Publicat în:  Apple 984 ori
<b>Producătorii chinezi întâmpină probleme cu aprovizionarea de senzori foto Sony; Apple ar fi comandat o mare parte de module pentru iPhone 6c</b>O serie de informații sosite astăzi din China ne dezvăluie c&acirc;teva informații referitoare la Apple și smartphone-ul iPhone 6c ce urmează a fi lansat &icirc;n toamnă. Aparent, producătorii chinezi &icirc;nt&acirc;mpină &icirc;n aceste momente...

O serie de informații sosite astăzi din China ne dezvăluie câteva detalii referitoare la Apple și smartphone-ul iPhone 6c ce urmează a fi lansat în toamnă. Aparent, producătorii chinezi întâmpină în aceste momente probleme cu aprovizionarea de senzori foto Sony, producția fiind destinată în mare parte lui iPhone 6c.

Informațiile vin din partea analiștilor Sun Changxu și Pan Jiutang, acesta din urmă fiind celebru pentru activitatea sa din domeniul IT din China. Pe de altă parte, Sun Changxu este chief analyst în cadrul companiei Electronic System Design de pe piața chineză, motiv pentru care detaliile dezvăluite dau o doză de adevăr.

Aflăm totodată și faptul că linia Sony producătoare de senzori foto îndeplinește în acest moment doar 50% din cererea aflată pe piață. Potrivit celor doi analiști, Sony nu reușește să facă față numărului mare de comenzi ca urmare a rezervării unei mari părți din producție pentru modulele foto ce se vor regăsi pe iPhone 6c.

Cât despre celelalte companii producătoare de smartphone-uri din China, se pare că acestea vor reuși lansarea unui număr mult mai mic de terminale cu senzori foto Sony la bord. Printre acestea se numără și Huawei, companie ce va livra doar 50% din terminale cu senzori Sony, în timp ce ZTE, Oppo și Coolpad vor integra camere foto Sony pe doar 10-30% din producție.

Astfel, producătorii mai sus menționați vor fi nevoiți să apeleze la companii ca și Samsung, Toshiba sau OmniVision pentru livrarea acestor componente. Nu este exclus ca și HTC să fi optat pentru senzori Toshiba în cazul lui HTC One M9, ca urmare a refuzării comenzii din partea Sony.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×