Câteva fotografii Îl arată pe BlackBerry Z10 rulând aplicația PlayStore

1.377 ori
<b>Câteva fotografii Îl arată pe BlackBerry Z10 rulând aplicația PlayStore</b>O serie de fotografii ce îl înfățișează pe BlackBerry Z10 rulând aplicația PlayStore au apărut în cursul acestei zile pe internet. Chiar dacă la prima vedere am putea crede că acesta aplicație aratată în fotografii ar putea fi una fake,...

O serie de fotografii ce îl înfățișează pe BlackBerry Z10 rulând aplicația PlayStore au apărut în cursul acestei zile pe internet. Chiar dacă la prima vedere am putea crede că acesta aplicație aratată în fotografii ar putea fi una fake, s-ar putea să ne înșelăm.

Se zvonește că la următorul build BB 10, noua versiune de Android Runtime va permite utilizatorilor posibilitatea de a descărca aplicații android, și astfel își are rostul prezența unei astfel de aplicații ca Play Store.

Câteva fotografii Îl arată pe BlackBerry Z10 rulând aplicația PlayStore

BlackBerry Z10 este un device ce vine cu sistemul de operare BB 10,  iar ca principale speficicații regăsim un display de 4.2 inch, un procesor dual-core 1.2 GHz, o cameră principală de 8 megapixeli și o cameră secundară de 2 megapixeli pentru videoconferințe. Momentan nu este nimic oficial, dar introducerea acestei aplicații în BB 10 ar fi mai mult decât binevenit.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×