Samsung Wave 578, un nou model Bada OS lansat azi

1.572 ori
<b>Samsung Wave 578, un nou model Bada OS lansat azi</b>Conform unui teaser postat ieri de către Samsung Singapore pe Twitter, astăzi va fi lansat un nou terminal Samsung cu Bada OS la bord. Este vorba despre Samsung S5780 Wave 578, care va debuta în Singapore. &nbsp; Terminalul este unul compact, dotat cu...

Conform unui teaser postat ieri de către Samsung Singapore pe Twitter, astăzi va fi lansat un nou terminal Samsung cu Bada OS la bord. Este vorba despre Samsung S5780 Wave 578, care va debuta în Singapore.

Terminalul este unul compact, dotat cu procesor de 455 MHz, un display WQVGA, suport NFC, WiFi N și conectivitate 3G. Acest model a fost anunțat în luna februarie și era programat pentru o lansare în trimestrul 3. Debutul sau va fi unul asiatic deocamdată, iar Wave 578 urmează să fie vândut la prețul de 195 de euro, plasându-l în segmentul de telefoane cu preț rezonabil.

Suma este și mai atractivă dacă luăm în calcul faptul că handsetul suporta conectivitate NFC. Samsung Wave 578 rulează Bada 1.1, vine cu un display WQVGA capacitiv, 100 MB memorie internă, o cameră de 3 megapixeli, WiFi N, GPS cu suport A-GPS, conectivitate 3G (HSDPA 3.6 Mbps), Bluetooh 3.0, radio FM și un slot microSD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×