CEO-ul BlackBerry anunță faptul că firma pe care o conduce e deschisă la colaborări

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 947 ori
<b>CEO-ul BlackBerry anunță faptul că firma pe care o conduce e deschisă la colaborări</b>în ultimele luni am văzut multe zvonuri cu privire la o posibilă achiziție a firmei BlackBerry, fie de către Microsoft, fie de către Lenovo sau Microsoft. Lenovo pare a fi firma preferată, deși nu avem indicii solide cu această privință....

în ultimele luni am văzut multe zvonuri cu privire la o posibilă achiziție a firmei BlackBerry, fie de către Microsoft, fie de către Lenovo sau Microsoft. Lenovo pare a fi firma preferată, deși nu avem indicii solide cu această privință. Astăzi CEO-ul companiei recunoaște că această companie e deschisă la colaborări.

Thorsten Heins a făcut declarația în condițiile în care ultimul trimestru nu a fost unul pozitiv pentru canadieni. CEO-ul a recunoscut că nu a livrat ceea ce doreau analiștii și investitorii, dar că scopul său și al echipei sale rămâne îmbunătățirea performanțelor companiei. E interesant că Heins a declarat că producătorul de terminale BlackBerry e deschis și la alianțe, fără a menționa vreun nume.

Sincer să fiu ar fi momentul ca această companie să mai prezinte un telefon sau două, deoarece a trecut jumătate de an de la ultimele 2 modele flagship. Se zvonește că vom vedea în curând și un BlackBerry cu preț accesibil și poate și un phablet, dar nici vorbă de o tabletă deocamdată, în vreme ce PlayBook nu va primi nici măcar BB 10 OS.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×