CEO-ul BlackBerry anunță faptul că firma pe care o conduce e deschisă la colaborări

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.012 ori
<b>CEO-ul BlackBerry anunță faptul că firma pe care o conduce e deschisă la colaborări</b>în ultimele luni am văzut multe zvonuri cu privire la o posibilă achiziție a firmei BlackBerry, fie de către Microsoft, fie de către Lenovo sau Microsoft. Lenovo pare a fi firma preferată, deși nu avem indicii solide cu această privință....

în ultimele luni am văzut multe zvonuri cu privire la o posibilă achiziție a firmei BlackBerry, fie de către Microsoft, fie de către Lenovo sau Microsoft. Lenovo pare a fi firma preferată, deși nu avem indicii solide cu această privință. Astăzi CEO-ul companiei recunoaște că această companie e deschisă la colaborări.

Thorsten Heins a făcut declarația în condițiile în care ultimul trimestru nu a fost unul pozitiv pentru canadieni. CEO-ul a recunoscut că nu a livrat ceea ce doreau analiștii și investitorii, dar că scopul său și al echipei sale rămâne îmbunătățirea performanțelor companiei. E interesant că Heins a declarat că producătorul de terminale BlackBerry e deschis și la alianțe, fără a menționa vreun nume.

Sincer să fiu ar fi momentul ca această companie să mai prezinte un telefon sau două, deoarece a trecut jumătate de an de la ultimele 2 modele flagship. Se zvonește că vom vedea în curând și un BlackBerry cu preț accesibil și poate și un phablet, dar nici vorbă de o tabletă deocamdată, în vreme ce PlayBook nu va primi nici măcar BB 10 OS.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×