Ce se Întâmplă când bătrânii testează ochelarii Google Glass pentru prima oară (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.055 ori
<b>Ce se Întâmplă când bătrânii testează ochelarii Google Glass pentru prima oară (Video)</b>A fi în vârstă nu înseamnă neapărat să nu fii deschis la tehnologie nouă și cel mai bine o dovedesc persoanele din clipul de mai jos. Acești seniori au testat ochelarii high tech de la Google și reacțiile lor au fost pozitive. &nbsp; ​...

A fi în vârstă nu înseamnă neapărat să nu fii deschis la tehnologie nouă și cel mai bine o dovedesc persoanele din clipul de mai jos. Acești seniori au testat ochelarii high tech de la Google și reacțiile lor au fost pozitive.

​

Primul contact cu Google Glass a fost destul de timid și majoritatea nu au știut cum să își pună pe cap headsetul. Mulți întrebau dacă e pornit sau nu și nu știau exact unde să se uite. Odată ce s-au dumirit le-a fost foarte ușor să intre pe web, sa îi dea comenzi, să dea comandă vocală pentru a realiza fotografii sau capturi video.  
 
Una dintre bunicile din acest clip afirmă că dacă s-a obișnuit cu laptopul și smartphone-ul se va obișnui și cu Google Glass. A fost menționată și predispoziția la accidente a celor care poartă acești ochelari și unul dintre bătrâni a ajuns din greșeală și pe site-uri XXX sau cel puțin a văzut reclame la așa ceva în periplul sau pe web cu Glass. Probabil cel mai șocant aspect a fost feedbackul audio oferit de headset, una dintre femeile în vârstă fiind total uimită că putea auzi ceva fără un difuzor sau o căsca, ci prin conducerea sunetului prin os.
 
în cele din urmă există un consens între aceste persoane: Google Glass reprezintă viitorul și nu mai avem nici o scuză să nu folosim așa ceva dacă până și cei în vârstă se adaptează la acest gadget.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×