Ce se Întâmplă când bătrânii testează ochelarii Google Glass pentru prima oară (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.037 ori
<b>Ce se Întâmplă când bătrânii testează ochelarii Google Glass pentru prima oară (Video)</b>A fi în vârstă nu înseamnă neapărat să nu fii deschis la tehnologie nouă și cel mai bine o dovedesc persoanele din clipul de mai jos. Acești seniori au testat ochelarii high tech de la Google și reacțiile lor au fost pozitive. &nbsp; ​...

A fi în vârstă nu înseamnă neapărat să nu fii deschis la tehnologie nouă și cel mai bine o dovedesc persoanele din clipul de mai jos. Acești seniori au testat ochelarii high tech de la Google și reacțiile lor au fost pozitive.

​

Primul contact cu Google Glass a fost destul de timid și majoritatea nu au știut cum să își pună pe cap headsetul. Mulți întrebau dacă e pornit sau nu și nu știau exact unde să se uite. Odată ce s-au dumirit le-a fost foarte ușor să intre pe web, sa îi dea comenzi, să dea comandă vocală pentru a realiza fotografii sau capturi video.  
 
Una dintre bunicile din acest clip afirmă că dacă s-a obișnuit cu laptopul și smartphone-ul se va obișnui și cu Google Glass. A fost menționată și predispoziția la accidente a celor care poartă acești ochelari și unul dintre bătrâni a ajuns din greșeală și pe site-uri XXX sau cel puțin a văzut reclame la așa ceva în periplul sau pe web cu Glass. Probabil cel mai șocant aspect a fost feedbackul audio oferit de headset, una dintre femeile în vârstă fiind total uimită că putea auzi ceva fără un difuzor sau o căsca, ci prin conducerea sunetului prin os.
 
în cele din urmă există un consens între aceste persoane: Google Glass reprezintă viitorul și nu mai avem nici o scuză să nu folosim așa ceva dacă până și cei în vârstă se adaptează la acest gadget.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×