BlackBerry Passport este unul dintre cele mai ciudate telefoane ca design; Iată-l confirmat În totalitate

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.320 ori
<b>BlackBerry Passport este unul dintre cele mai ciudate telefoane ca design; Iată-l confirmat În totalitate</b>După ce ieri îl vedeam pe CEO-ul BlackBerry cu două noi telefoane BB în mână, azi descoperim mai multe detalii despre acela dintre ele cu design mai ciudat. E vorba despre BlackBerry Passport, pe care îl puteți vedea mai jos. &nbsp; Avem de-a face...

După ce ieri îl vedeam pe CEO-ul BlackBerry cu două noi telefoane BB în mână, azi descoperim mai multe detalii despre acela dintre ele cu design mai ciudat. E vorba despre BlackBerry Passport, pe care îl puteți vedea mai jos.

Avem de-a face cu un handset foarte laț, pătrățos, care integrează un display de 4.5 inch, cu rezoluție de 1440 x 1440 pixeli. Ecranele pătrate nu sunt chiar o noutate pe terminalele BlackBerry, de vreme ce și modelul Q1, de exemplu dispune de așa ceva. Totuși astfel de display-uri sunt de obicei mai mici decât în cazul lui Passport.

BlackBerry Passport

Aflați că acest telefon reușește să fie chiar mai laț decât Galaxy Note 3, iar pe lângă ecranul insolit, acest model include și o tastatură fizică QWERTY, care teoretic suportă și gesturi touch. De asemenea, se pare că acest model va rulă aplicații Android descărcate din Amazon Appstore. Mai multe specificații vom află în luna septembrie, atunci când handsetul va fi lansat în cadrul unui eveniment în Marea Britanie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×