Lista completă a versiunilor lui Samsung Galaxy Note 4 ce vor fi lansate pe diferite piețe ajunge pe web

1.037 ori
<b>Lista completă a versiunilor lui Samsung Galaxy Note 4 ce vor fi lansate pe diferite piețe ajunge pe web</b>Pe lângă Galaxy S5 Prime, un alt device foarte așteptat de către fanii Samsung este phablet-ul Galaxy Note 4. De curând, lista completă a versiunilor acestui device ce vor sosi pe diferite piețe și-a făcut apariția prin intermediul...

Pe lângă Galaxy S5 Prime, un alt device foarte așteptat de către fanii Samsung este phablet-ul Galaxy Note 4. De curând, lista completă a versiunilor acestui device ce vor sosi pe diferite piețe și-a făcut apariția prin intermediul zvonacului @evleaks.

Din câte putem observa, în cadrul acestei liste sunt prezentate o serie de numeroase versiuni ale lui Galaxy Note 4, versiuni ce vor sosi la diverși operatori sau în diferite regiuni. Remarcăm faptul că Samsung Galaxy Note 4 va fi pus în vânzare în versiuni de 16 sau 32 GB prin intermediul unor operatori ca AT&T, Sprint, Verizon și T-Mobile.

Potrivit ultimelor speculații, Samsung Galaxy Note 4 va fi disponibil fie în varianta cu display curbat, fie în varianta cu display standard plat. De asemenea, noul phablet Samsung va beneficia de o rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli) și de un display de 5.7 inch Se așteaptă ca Galaxy Note 4 să fie prezentat oficial în această toamnă la IFA 2014 (5-10 septembrie).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×