Ce ştim despre iPhone 8 în acest moment: iată toate datele problemei şi noutăţi de la analistul KGI, Ming-Chi Kuo

1.271 ori
<b>Ce ştim despre iPhone 8 în acest moment: iată toate datele problemei şi noutăţi de la analistul KGI, Ming-Chi Kuo</b>Analistul chinez Ming-Chi Kuo are astăzi pentru noi o serie de informații despre iPhone 8, telefonul aniversar pe care Apple îl va aduce pe piață în această toamnă. Potrivit acestui analist din cadrul companiei KGI Securities, se pare că noul iPhone

Având în vedere avalanşa de scăpări şi zvonuri despre iPhone 8 din ultima vreme, e cazul sa facem nişte clarificări şi recapitulări. Telefonul e în continuare aşteptat în această toamnă, cel devreme în septembrie şi cel târziu în noiembrie, dar azi avem detalii cu iz mai oficial, mulţumită analistului Ming-Chi Kuo, de la KGI Securities.

iPhone 8

Acesta şi-a etalat predicţiile pentru 2017 într-un material amplu. Aflăm cu această ocazie că iPhone 7s şi 7s Plus vor exista, împreună cu un iPhone 8 cu ecran OLED. Acesta din urmă va oferi cel mai ridicat screen to body ratio de pe piaţă, mulţumită unei porţiuni extinse în zona superioară şi a faptului că se va renunţa la butonul Home fizic sau touch în favoarea unuia virtual. Recunoaşterea amprentei sare din schemă pentru zona butonului Home virtual şi analistul declară că nu primim senzor Touch ID de nici un fel.

iPhone 8

În aceste condiţii fie Apple renunţă de tot la scanarea de amprente şi se bazează pe scannerul de iris/recunoaştere facială 3D, fie amplasează Touch ID într-o zonă atipică, precum în butonul Power lateral să zicem. iPhone 8 are din nou confirmată diagonala de 5.8 inch, dar spaţiul utilizabil propriu zis este de aproximativ 5.2 inch şi ne referim aici strict la zona touch cu care putem interacţiona.

iPhone 8

iPhone 7s şi 7s Plus vor continua să aibă ecrane de 4.7 inch şi 5.5 inch, iar designul va fi similar cu cel al lui iPhone 7 şi 7 Plus. iPhone 8 va fi fabricat din oţel inoxidabil şi sticlă, iar 7s va adopta spate din sticlă şi o ramă din aluminiu. Toate cele 3 telefoane noi vor sosi cu încărcare wireless, în standardul WPC, iar accesoriile speciale pentru încărcare vor fi vândute separat.

Revenind puţin la lipsa de scanner de amprente de pe iPhone 8, analistul Kuo a declarat că Apple ar fi dorit să includă un senzor de gen sub ecran, doar că au apărut prea multe probleme tehnice. Practic verdictul e că Apple se va baza exclusiv pe recunoaşterea facială pe acest terminal. Camera frontală de iPhone 8 ar include multipli senzori, cu scanare a adâncimii imaginii în 3D şi autentificare high end.

iPhone 8

Tot acest telefon special va fi capabil să creeze sunete stereo mai bine echilibrate, mulțumită unui nou sistem de difuzoare. iPhone 8 va sosi în nuanţe mai puţin variate decât cele ale modelelor de bază, iar variantele de stocare vor fi de 64 GB sau 256 GB. Cât despre perioada de disponibilitate, un eveniment în septembrie e în cărţi pentru anunţarea oficială a lui iPhone 7s şi 7s Plus, dar iPhone 8 ar putea sosi un pic mai târziu, cu stocuri foarte limitate până în 2018.

Aflăm şi că iPhone 7s Plus va aduce 3 GB RAM, iar iPhone 7s va rămâne la 2 GB. Pentru iPhone 8 nu avem detalii clare, dar e probabil vorba tot de 3 GB RAM. Portul Lightning rămâne neschimbat şi cablurile/adaptoarele de la pachet aceleaşi cu cele de la iPhone 7. Totul se potriveşte cu ce ştiam deja şi mă declar surprins că analistul nu are şi detalii despre camera duală din spatele lui iPhone 8. Aflăm probabil mai multe în următoarele luni, când mai vin scăpări din fabricile Foxconn.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×