Sony pregateste lansarea lui PSP Phone? Se cauta un tester pentru un nou terminal...

1.617 ori
<b>Sony pregateste lansarea lui PSP Phone? Se cauta un tester pentru un nou terminal...</b>S-a vorbit mai putin decat de obicei despre PSP 2 si PSP Phone in ultima vreme, dar iata ca zvonurile si-au facut aparitia din nou odata cu vestea ca Sony ar cauta testeri pentru o noua consola. Sony a postat un anunt pentru un post liber, ce presupune...

S-a vorbit mai putin decat de obicei despre PSP 2 si PSP Phone in ultima vreme, dar iata ca zvonurile si-au facut aparitia din nou odata cu vestea ca Sony ar cauta testeri pentru o noua consola.

Sony a postat un anunt pentru un post liber, ce presupune evaluarea unui nou terminal/consola, care face parte din seria PlayStation, respectiv PSP. Jobul oferit de compania japoneza presupune testarea softurilor/jocurilor pe noua consola, pentru a-i verifica functionalitatea. De asemenea, testerul va intra in contact cu gadgeturi nelansate inca, in special console si noi accesorii pentru PlayStation 3.

Isi va gasi Sony omul? Speram sa nu se intample ca in cazul filialei Sony Ericsson, care a avut de suferit atunci cand prototipul telefonului Paris P5i a inceput sa fie vandut pe web, desi terminalul fusese anulat. Cat ati plati pentru un PSP 2, scapat din fabrica Sony?

Sursa: Gadgetzone.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×