Sony va detalia calendarul de update la Android 4.1 Jelly Bean pentru telefoanele sale de la mijlocul lui decembrie

1.541 ori
<b>Sony va detalia calendarul de update la Android 4.1 Jelly Bean pentru telefoanele sale de la mijlocul lui decembrie</b>Pe contul oficial al Sony pentru divizia de mobile a fost postată o informație interesantă pentru cei ce au achiziționat un smartphone de la compania japoneză în 2012. Majoritatea telefoanelor lansate în 2012 vor primi Android Jelly Bean. Au și...

Pe contul oficial al Sony pentru divizia de mobile a fost postată o informație interesantă pentru cei ce au achiziționat un smartphone de la compania japoneză în 2012. Majoritatea telefoanelor lansate în 2012 vor primi Android Jelly Bean. Au și spus care dintre ele: Sony Xperia T, Xperia V, Xperia S, Xperia acro S, Xperia ion, Xperia P, Xperia go și Xperia J.

Niciun smartphone din 2011 nu a fost pus în lista celor cu update de software și se vor cantona la 4.0 Ice Cream Sandwich. Oricum toate detaliile vor sosi în câteva zile, atunci se va afla un calendar exact și o dată ceva mai sigură pentru fiecare telefon.

Xperia T și Xperia V ar primi Android Jelly Bean din februarie 2013, cel puțin o astfel de informație a circulat pe web.

Observați cât de greu se fac aceste update-uri de software, deja avem 4.2 Jelly Bean pe telefoanele și tabletele din seria Nexus și celelalte telefoane în cel mai bun caz au primit 4.1 Jelly Bean. Le pot enumera pe degetele de la o singură mână, majoritatea fiind telefoane noi și nu lansate în urmă cu peste 6 luni, 1 an sau 1 an și jumătate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×