Sagem my300C, ideal pentru pasionatii de calatorii

1.918 ori
<b>Sagem my300C, ideal pentru pasionatii de calatorii</b>Un terminal de tip clamshell destul de ieftin, Sagem my300C se poate dovedi cel mai bun prieten al persoanelor care calatoresc mult. Pretul si marimea sunt principalele atuuri in cazul acestui telefon, care nu surprinde prin dotarile sale: my300C masoara...

Un terminal de tip clamshell destul de ieftin, Sagem my300C se poate dovedi cel mai bun prieten al persoanelor care calatoresc mult. Pretul si marimea sunt principalele atuuri in cazul acestui telefon, care nu surprinde prin dotarile sale:

my300C masoara 79.2x43.5x21.7mm si cantareste doar 80 de grame, fiind un insotitor ideal pentru orice utilizator. Daca doriti sa vizitati si alte continente, telefonul ofera acoperire dual-band si un convertor valutar, toate intr-un ambalaj de culoare neagra, alba sau roz, la un pret de doar 40 de lire sterline. Terminalul include o camera VGA si are o memorie onboard de 3MB, suportand WAP 2.0 si jocuri Java.

Bateria lui my300C rezista 4 ore in modul convorbire, iar modelul va va permite sa setati soneria polifonica preferata, sau sa trimiteti SMS-uri si MMS-uri din locul ales pentru vacanta. Dupa ce am fost uimiti sa constatam ca Sagem se pregateste sa lanseze terminale fixe, in locul celor mobile cu care ne-a obisnuit, constatam ca producatorul isi respecta blazonul. Astfel my300C poate fi cu usurinta considerat un produs destinat maselor, calatorilor de ocazie si persoanelor care nu poseda deja un smartphone superdotat, drept insotitor de incredere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×