Cea mai bună cameră devine și mai bună: Nokia N8 primește un update de interfață

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.164 ori
<b>Cea mai bună cameră devine și mai bună: Nokia N8 primește un update de interfață</b>Considerată de mulți cea mai bună cameră de pe un telefon mobil, cea de pe Nokia N8 are totuși nevoie de actualizări la capitolul software, având un aer învechit la momentul debutului terminalului. Ei bine, iată că actualizarea a sosit, imediat...

Considerată de mulți cea mai bună cameră de pe un telefon mobil, cea de pe Nokia N8 are totuși nevoie de actualizări la capitolul software, având un aer învechit la momentul debutului terminalului. Ei bine, iată că actualizarea a sosit, imediat după lansarea lui Symbian Anna.

Rețineți că acest update vine după Anna pe Nokia N8 și avem aici de-a face cu un software în fază beta. Tot ce trebuie să faceți, dacă sunteți posesori de N8, este să intrați pe site-ul Nokia Beta Labs și să descărcați softul necesar. Este nevoie de înregistrare, iar la capitolul cerințe, trebuie să aveți un N8 care deja rulează Symbian Anna.

După cum se vede și în imaginea din acest articol, schimbarea adusă interfaței este uriașă și duse sunt vremurile când ne plângeam de lag sau de faptul că nu putem da play la un clip de abia filmat cu N8. Observați cât de la îndemână sunt opțiunile camerei și suntem încântați că Nokia a ascultat în sfârșit de feedbackul negativ al fanilor pe seama interfaței lui N8. Mai avem o veste bună: telefonul a primit și un upgrade de framerate, fiind acum capabil de înregistrare video la 30 fps, cu autofocus continuu.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×