Google promite suport pentru HTC În bătălia legală cu Apple; Eric Schmidt detaliază planurile de viitor pentru Android

Autor:  | Publicat în:  Google 1.244 ori
<b>Google promite suport pentru HTC În bătălia legală cu Apple; Eric Schmidt detaliază planurile de viitor pentru Android</b>în cadrul conferinței Google Mobile Revolution din Tokyo, directorul Google Eric Schmidt a reafirmat suportul gigantului motoarelor de căutare pentru HTC, în bătălia sa legală cu Apple. Vă reamintim că Apple și HTC se află într-o dispută...

în cadrul conferinței Google Mobile Revolution din Tokyo, directorul Google Eric Schmidt a reafirmat suportul gigantului motoarelor de căutare pentru HTC, în bătălia sa legală cu Apple. Vă reamintim că Apple și HTC se află într-o dispută legală pe baza unor brevete, compania taiwaneză nefiind prea bine acoperită la acest capitol.

Analiștii văd deja în HTC punctul vulnerabil al ecosistemului Android, de vreme ce restul partenerilor hardware Google au numeroase brevete în portofoliu, iar Motorola spre exemplu sta foarte bine. Problema celor de la HTC este atât de gravă încât ar putea ajunge ca produsele sale să fie interzise în SUA, după o decizie recentă a Comisiei Americane de Comerț.

întrebat dacă ar plăti toate pagubele în cazul în care HTC pierde și apelul la verdictul dat de Comisie, Eric Schmidt a declarat că va face tot posibil ca HTC să nu piardă procesul. în plus, Schdmit afirmă că Apple preferă să dea în judecată companii în loc să inoveze și că aceste acțiuni legale ale rivalilor sunt consecințe ale performanței lui Android. Platforma a atins recent 550.000 de smartphone-uri activate pe zi.

E interesant să îl auzim pe Eric Schdmit vorbind despre bătălii cu Apple, având în vedere faptul că el se afla într-o poziție de conducere în cadrul companiei din Cupertino și asta chiar în intervalul 2006-2009. în 2009 el a fost nevoit să demisioneze, deoarece Google pregătea Android, rival cu platforma mobilă Apple.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×