Creșterea explozivă a lui Android, detaliată Într-o serie de grafice animate (Video)

1.747 ori
<b>Creșterea explozivă a lui Android, detaliată Într-o serie de grafice animate (Video)</b>Ce se întâmplă dacă luăm evoluția lui Google Android de la zero și până în ziua de azi? O serie de grafice integrate într-o animație pe care o puteți vedea în clipul de mai jos va fi rezultatul. Ei bine iată că din 2008 și până azi,...

Ce se întâmplă dacă luăm evoluția lui Google Android de la zero și până în ziua de azi?O serie de grafice integrate într-o animație pe care o puteți vedea în clipul de mai jos va fi rezultatul. Ei bine iată că din 2008 și până azi, Android a ajuns de la o platformă software nu foarte răspândită la un gigant de care se teme până și Apple.

La această oră, Android a atins deja 350.000 de activări pe zi, în vreme ce magazinul său de aplicații oferă peste 150.000 de softuri. Nu mai puțin de 170 de terminale rulează acest OS, a cărui explozie a fost ajutată foarte mult de modelul Motorola Droid, după cum se vede și în acest clip. Un alt moment crucial în evoluția lui Android a fost lansarea lui Samsung Galaxy S, care a vândut peste 10 milioane de unități anul trecut.

Observați cât de rapidă a fost evoluția sistemului de operare în State și cât de timidă a fost adoptarea sa în Europa și Asia... Pe măsură ce Android intră pe piața low end, am putea asista la o creștere mai semnificativă a popularității sale în Asia, dar și în Africa, în detrimentul lui Symbian.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×